Prezantuesit

Denat Hoxha

Software Engineer

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quae quidem odit delectus voluptatem non exercitationem culpa facere ex adipisci cupiditate! Delectus nihil nostrum pariatur. Ducimus esse ea quia recusandae natus id quo necessitatibus, amet tenetur est, ullam animi sit excepturi.


Lorem iamet tenetur est, ullam animi sit excepturi.

Day 1 - 9AM - 10AM
The stars and the galaxy.

Sponzorët tonë:

A jeni të interesuar të jeni sponzor i debugCon? Si sponzor ju do të mbeteni në mendjet e programerëve si burim i punës së jashtëzakonshme dhe përkrahës të komunitetit. Dërgoni email në sponsorship@debug.al për më shumë informata.